VV De Kring | Land Van Beveren | Veldvoetbal | Zaalvoetbal | Beveren-Waas

 
 

Einde seizoen
KAMPIOEN zaal reeks 3

 

Einde seizoen


--------------------------------

----------------------------------------------------------------

--------------------------------

----------------------------------------------------------------

 

 

 

Nieuwe veldtenue's, nieuwe sponsors ( 1 mei 2014 )

Na enkele jaren haakte Beverens Immo Kantoor spijtig genoeg af als hoofdsponsor, we danken trouwens beide zaakvoerders voor de jaren dienst op onze shirts. MediaX sponsorde ons een volledig nieuw set Jartazi kits, Derousseaux Grande is onze nieuwe hoofdsponsor. Edific bvba en Deram bvba zijn 2 nieuwe sponsors en Bakkerij Van Moere-Mendonck, Platex bvba, Café De Kring en Gorséle bvba blijven trouw aan de VV De Kring. Bedankt sponsors.

Onze hoofdsponsor mag de clubkleuren kiezen uiteraard en Derousseaux Grande koos naar de huisstijl van hun winkel in zwart en goud. Een nieuwe stijl bij VV De Kring is ook een nieuw logo ... Klikservice steekt binnenkort onze website volledig in een nieuwe huisstijl en met onze nieuwe kleuren.Het nieuwe seizoen ... ( 1 mei 2014 )

We konden deze week enkele transfers realiseren met het oog op volgend seizoen. Dat we niet stil zitten bij VV De Kring Kallo, bewees de komst van volgende spelers:

Giovani De Dobbelaer (FC Gigant)
Angelo De Dobbelaer (FC Gigant)
Nick van den Bossche (FC Gigant)
Ward Callens (VV Achterbroek, 4e provinciale Antw)
Olivier Vandergeeten (?)
Tom Pimenta (T2 KSK Kallo - YB SK Beveren)
Otmane El Yahiaoui (Col RMS A)

VV De Kring zvk mag Dave Van Landeghem nieuw verwachten.

Welkom mannen, op een leuk en sportief seizoen ...

VV De Kring start met een 3e ploeg in het Land Van Beveren. In 5e reeks starten we in het seizoen 2014-2015 met VV De Bijl zvk. Café De Bijl in Beveren wordt het lokaal van onze 2e zaalploeg, Istanbleu Snack uit Melsele wordt de hoofdsponsor. Verantwoordelijke voor onze nieuwste telg in onze vereniging is Giovani De Dobbelaer.
 

Nieuwe trainingspakken ( 1 mei 2014 )

De nieuwe trainingspakken zijn gearriveerd voor elke speler die tijdens het seizoen 50 tombolakaarten verkocht. MediaX betaalde een deeltje van het bedrag en zo zitten we voor het komende seizoen helemaal in het nieuw.

Veld beker 1/4 finale

VV de Kring Kallo 0 - 2 Gereedschappen Luc ( 1 mei 2014 )

Eervol ten onder in de beker

We waren na enkele gelijkspelen en telkens een penaltyreeks verder door gestoten tot de kwartfinale van de beker. Deze keer namen we het op tegen een ploeg uit 1e reeks, winnen was zaterdag de halve finale spelen en verliezen betekende dat dit onze laatste wedstrijd van het seizoen zou zijn! We begonnen goed aan de wedstrijd met na 5 minuten al een ferme kans voor De Kring, aan de andere kant had Maarten Kempeneers al een ferme save en een gemaakt doelpunt weerhouden. De wedstrijd ging goed heen en weer, met uitgespeelde kansen van beide ploegen, maar het was duidelijk dat deze eerstereekser het onderspit zou delven en met momenten letterlijk van het "kaske naar de muur" werd gespeeld. Toch wisten ze na een dik half uur spelen op voorsprong te komen door een voorzet die vriend en vijand verraste en in de verste winkelhaak verdween. Na de koffiepauze kwamen we wederom beter opzetten met goed voetbal, maar het ontbrak zich telkens net voor de 16 of op het moment van de waarheid om koelbloedig te zijn. De 1-1 zat duidelijk in de lucht, die mannen vloeken en zagen maar het noodlot sloeg toch toe een 20 tal minuten voor affluiten toen Maarten zich mis keek tijdens het uitkomen en helemaal naast de bal zat. De spits van Ger .... Luc bedankte en zette zo de eindstand op het bord. Zo speelde we dus onze laatste wedstrijd van het seizoen, de halve finale werd net niet behaald maar de sfeer in de kleedkamer... die zit goed bij De Kring. Tot volgend seizoen mannen, in augustus beginnen we er weer terug aan!

Verslagje: Kevin

Selectie

Maarten Kempeneers, Pieterjan Braem (C), Tim van Hamme, Jeffrey Colman, Dimmy Daniels, Giovanni Goos, Dave Van Landeghem, Maarten Heyrman, Steven Wenselaers, Nicky Van Osselaer en Mike Van leugenhaege

Doelpunten: -/-

Geschorst: Philippe Meersman 1/1

Zaal SP17

ZVK Chanelaus 6 - 2 VV De Kring zvk ( 27 mrt 2014 )

Uitbollen

Na de uitschakeling in de 1/4 finale van de beker vorige week tegen eerste-reekser ZVC Sabot (4-6) was het nog twee maal aan de bak gaan dit seizoen. Twee wedstrijden van geen belang en we maakten er tegen ZVK Chanelaus maar een oefenwedstrijdje van. Een oefenwedstrijdje waarbij onze jongste Braziliaan Lucas een glansrol op zijn palmares mocht schrijven en 5 maal een prachtige assist kon leveren. De thuisploeg was totaal geen partij voor de mannen van De Kring, die het al bij al vrij rustig hielden en al tikkend 8 doelpunten kon scoren. Bram deed nog een mooie dribbel, wij waren er van overtuigd dat deze per ongeluk tot stand kwam ... hij niet! De mooiste goal werd wel genoteerd voor de mannen van Chanelaus, die de uitgekomen Maarten vanaf de eigenste goal wisten te kloppen. Proficiat met deze 16e overwinning in competitie en met bekervoetbal erbij zitten we dit seizoen aan een slordige 19 overwinningen! We zijn klaar voor reeks 2!

Verslagje: Kevin

Selectie

Maarten Kempeneers, Pieterjan Braem, Bram Swerts (C), Lucas Ferreira, Philippe Meersman, Nicky Van Osselaer en Mike Van leugenhaege

Doelpunten: 3x Mike Van leugenhaege, 2x Nicky Van Osselaer, 2x Bram Swerts en 1x Pieterjan Braem

Veld SP21

FC Kraaienhof 2 - 0 VV De Kring Kallo ( 1 mrt 2014 )

Na een maand van verzopen voetbalvelden konden we nog eens aan de aftrap komen ...

Net zoals een maand geleden, zolang dateert onze laatste wedstrijd al ... stonden we deze week ook zonder spitsen. Dario zat ziek op de pot, Nicky herstelt van zijn hersenschudding en Mike was verlet. Waldir plakte ons op het laatste moment, waar onze Braziliaan nu vertoefde is ons een raadsel dus dan maar met 12 man richting Burcht ipv 14 een uur voor vertrek! Het begin was zoeken, niemand achterin wist juist waar hij zou lopen, na een kwartier schuiven we Jeffrey meer naar het midden en vonden we het evenwicht in de partij. De hele eerste helft had Maarten weinig weerstand aan zijn doel, op enkele schuivertjes na was de thuisploeg nooit echt gevaarlijk. De Kring vond meer en meer het gaatje in de defensie en wist tot 4 maal toe onbegrijpelijk te missen! Beide ploegen dus scoreloos de rust in. In de tweede helft begon de thuisploeg op het elan van De Kring verder .. missen bij de vleet of Maarten zat er telkens tussen om het scoren te beletten! Het was pompen of verzuipen, af en toe konden we nog goed counteren en zo een minuut of 10 voor het einde hadden zowel gelegenheid spits Tim en verdediger Giovanni de 0-1 volledig in de voeten. Er werd eerst door Tim, alleen voor doel onbegrijpelijk gemist. Giovanni kort daarna kon de rebound niet goed controleren ... in diezelfde fase kwam de bal op een verdediger van FC Kraaienhof zijn hand terecht, net in of net niet in de 16, het maakt niet ... de scheids zag er geen graat in en de thuisploeg counterde snel om in minuut 88 de 1-0 tegen de netten te knallen. 88 minuten lang, zag het er naar uit dat beide ploegen terecht de punten zouden delen ... FC Kraaienhof maakte het in minuut 91 helemaal af. Gevochten als leeuwen, Dimmy mocht het letterlijk nemen en 2 kopstoten incasseren na een duel .. het mag dus blijkbaar allemaal op een voetbalveld! Al bij al leverden we wel een prachtige prestatie met momenten goed voetbal!

Verslagje: Kevin

Selectie

Maarten Kempeneers, Steven Wenselaers, Frederik De Weerdt, Pieterjan Braem (C), Dimmy Daniels, Giovanni Goos, Tim Van Hamme, Philippe Meersman, Jeffrey Colman (
61'), Dave van Landeghem en Bram Swerts

Reserve

Maarten Heyrman (61')

Geel: Pieterjan Braem en Dave Van Landeghem

Zaal SP14

VV De Kring zvk 6 - 2 RCB Sossissen Utd ( 27 feb 2014 )

Eindelijk ...

De wedstrijd van het moment van de waarheid, bij winst steken we onze kampioenentrofee de lucht in ... en winnen deden we! De Sossissen waren duidelijk ... met 4 man achterin probeerden ze een stunt te veroveren en geen opendeurdag te houden. Het duurde inderdaad bijna de helft van de eerste speelhelft dat Tim een scherpe pas in de voeten van Mike kon steken, en Mike werkte beheerst af! De Sossissen moesten eindelijk uit hun kot komen en deden dit weliswaar 100% perfect, de gelijkmaker stond enkele minuten later op bord. Maar het mocht niet baten, Tim knalde net voor rust de verdiende 2-1 tegen de netten. Tijdens de rust werd er dan toch maar besproken om zelf meer te gaan aanvallen en na 2 doelpunten verschil die mannen van het zelfde laken een broek te geven en de bal rond te tikken. Die 3-1 werd snel gevonden, maar toch konden ze de stand op 3-2 brengen. Andere tactiek dus, en aanvallen lijkt dan de beste optie, Rogger had het begrepen en ramde alle 4 de spelers van de Sossissen voorbij, inclusief de keeper ... 4-2 dus! Bij een 5-2 stand kreeg een Sossiss zijn 2e gele kaart onder de neus geduwd, en terecht. We scoorden snel nog de 6-2 en tikten de bal 5 minuten lang rond om de score niet verder te laten uitdiepen tegen de 4 overgebleven Sossissen! Onze 14e overwinning van de 15 dit seizoen, enkel Autoschaden Brocken wist ons enkele weken geleden te verschalken met 3-4 ... VV De Kring zvk mag zich een terechte kampioen noemen in de 3e reeks zaalvoetbal! Proficiat jongens!

Verslagje: Kevin

Selectie

Maarten Kempeneers, Pieterjan Braem, Bram Swerts, Tim Monden (C), Rogger Martins, Lucas Ferreira, Philippe Meersman en Mike Van leugenhaege

Doelpunten: 2x Mike Van leugenhaege, 2x Tim Monden, 1x Rogger Martins en 1x Bram Swerts

Geschorst: Waldir Renkema 5/6

Veld SP16

Scouts Beveren 2 - 2 VV De Kring Kallo ( 25 jan 2014 )

Tanden stuk bijten op een sterk verdedigend Scouts Beveren

Met geen spitsen in onze rangen (Mike en Nicky waren verlet) starten we met Waldir in de spits en Dimmy als aanvallende middenvelder. De wedstrijd was amper 10 minuten oud en de thuisploeg opende de score met een mooi doelpunt. We wisten blijkbaar niet wat er gebeurde want ondertussen hadden wij al 3 dikke kansen bij elkander gesprokkeld. Na de 1-0 terug eenrichtingsvoetbal van De Kring dat uiteindelijk beloond werd op aangeven van Jeffrey en prachtig binnen gekopt werd door Frederik. Na de rust enkele tactische verandering, Frederik moest weg (één of andere wedstrijd in Oostende in een ander verbond) en Giovanni nam zijn plaats in een schoof in de defensie zodat Flip vooraan kon gaan spelen. De kansen stapelden zich op, maar werden onbegrijpelijk gemist doordat Waldir telkens zijn bal te lang bijhield of te egoïstisch aan de bal kwam. Na een klein half uur kwamen De Scouts dan ook op een diefje op voorsprong en niet veel later kon Tim mooi de 3-1 nog uit zijn netten vissen. Alweer een tactische wissel, Dimmy werd het slachtoffer en werd gewisseld voor Steven die samen met Giovanni centraal achterin ging spelen en Pieterjan een rij naar voor en een vrije rol kreeg in het middenveld. Een gok die beloond werd, want Pieterjan gaf 5 minuten voor affluiten een knal op de bal die in de verste hoek van het doel verdween. Een verdiende gelijkmaker, al had hier bij de 1-1 wel een voorsprong ingezeten van 1-3 of misschien zelfs 1-4 indien Waldir meer zijn bal had afgegeven! Ons eerste gelijkspel dit seizoen, een punt is een punt zeker ...

Verslagje: Kevin

Selectie

Maarten Kempeneers, Jewan Verbruggen, Frederik De Weerdt, Pieterjan Braem (C), Dario Despeghel (
31'), Dimmy Daniels (61'), Giovanni Goos, Waldir Renkema, Philippe Meersman (46'), Jeffrey Colman en Bram Swerts

Reserve

Rogger Martins (30') Giovanni Goos (46') en Steven Wenselaers (61')

Doelpunten: 1-1 Frederik De Weerdt en 2-2 Pieterjan Bream

Zaal SP11

VV De Kring zvk 5 - 3 ZVC No Limit ( 20 jan 2014 )

Onverslaanbaar ... tot hier toe!

Met maar liefst 8 spelers op het wedstrijdblad, met een perfecte mix van een jonge garde en ervaren mannen geven we het nummer 3 in de stand partij. ZVC No Limit had nood aan een driepunter, willen ze op gelijke hoogte blijven met ZVC Bas'il, die de week daarvoor hun 11e wedstrijd van het seizoen al winnend afsloten. Zo zagen we zelf ZVC Bas'il terug op 8 punten naderen, wij wel met een wedstrijd minder gespeeld ... dus ook deze avond winnen was de boodschap! De wedstrijd begon goed, zoals we gewoon zijn van No Limit wachten ze de bal af, dus waarom wij het spelletje niet meespelen en een koekje van eigen deeg geven! De bezoekers lieten we dus komen, en wij speelden de counter technisch en snel uit met een verdiende voorsprong van 2-0. Toch konden die mannen net voor rust scoren en zo beloofde het nog een spannende 2e helft te worden. Kort na de rust kunnen we niet anders dan toegeven dat die mannen verdiend op gelijke hoogte kwamen, de wedstrijd streeft naar een gelijkspel toe ... we zochten het gaatje maar vonden het niet in de 4 mans defensie of bij de alerte doelman van No Limit. Uiteindelijk was het nog uitkijken dat we niet tegen de lamp zouden lopen op één van de counters in de slotfase en zo staan we op het punt voor de eerste keer dit seizoen punten weg te geven. Toch ... kort voor het einde van de wedstrijd die mannen van No Limit puffen en achter de feiten hollen, kan Pieterjan uitbreken en de 3-2 in de netten trappen. Het vat is af bij de bezoekers, Tim dolde nog met 3 man plus de doelman en legde zo de 4-2 vast. Pieterjan trof eerst nog de deklat maar kon toch nog optekenen voor zijn 3e treffer, No Limit kwam ook nog tot scoren in die 10 dolle dwaze minuten maar dat was er nog eentje voor de statistieken. No Limit zocht te fel naar de 2-3 en zette alles op alles om te scoren, grove fout waar wij duidelijk van profiteerde. Zo winnen wij ook onze 11e competitiewedstrijd op rij dit seizoen. We staan met nog 7 wedstrijden te spelen al 14 punten los op het nummer 3 en 11 op het nummer 2 ... we mogen ons met nog 1 winstwedstrijd stilaan gaan opmaken voor een seizoen in reeks2.

Verslagje: Kevin

Selectie

Maarten Kempeneers, Pieterjan Braem, Bram Swerts, Tim Monden (C), Rogger Martins, Lucas Ferreira, Otmane El Yahiaoui en Mike Van leugenhaege

Doelpunten: 3x Pieterjan Braem, 1x Mike Van leugenhaege en 1x Tim Monden

Geschorst: Waldir Renkema 2/6

Beker veld 1/16

VV De Kring Kallo 3 - 3 VK Palamos ( 4 jan 2014 )

Na 60 minuten vergeten we te voetballen!

Een vooruitgeschoven wedstrijd in het bekervoetbal op vraag van VK Palamos. Een moeilijke start op het zware veld na de hevige regenval de dag ervoor maakte het moeilijk om te voetballen. Toch kon De Kring direct domineren al was het van tijd of tijd ferm opletten op de tegen prikken van de bezoekers. Na een klein half uurtje spelen kon Nicky mooi 2 man aan de praat houden en bediende Mike op zijn wenken die koelbloedig kon afmaken. De kring voetbalde ondertussen al wat kansen bij elkander en diezelfde Nicky slaagde kort voor rust genadeloos toe. Dimmy kreeg net voor het fluitsignaal nog een grote kans om het dan al af te maken maar besloot van dicht bij op de keeper, ook in de rebound bleef de bal in de modder hangen! Pieterjan trof nog de deklat en zo gingen we rusten bij een 2-0 voorsprong. Na de pauze blijven we drukken, eerst zagen we nog een goal afgekeurd worden wegens buitenspel ... een terechte beslissing van de scheids maar lang duurde het niet of Frederik kon zijn binnentikkertje langszij knallen. VK Palamos reageerde meteen en maakte een prachtige goal en kon zo aansluiten. Met nog een 20 minuten te spelen verdween ons middenveld en gebeurde het onmogelijke, de bezoekers kwamen opzetten en konden o za waar nog twee maal scoren. Even leken we nog weg te komen aan de 3-4 toen Maarten een bal verkeerd inschatte naar Bram toe en de spits van VK Palamos miste voor een open doel! Het slotoffensief kon niet veel meer teweeg brengen dus dan maar met de penalty's. De eerste werd gemist door VK Palamos, de Kring scoorde alles en Nicky kon bij de 4e penalty de wedstrijd beslissen en deed het ook! Opmerkelijk was dat we het zomaar even uit handen gaven, een wedstrijd die eigenlijk al gewonnen was ... 60 minuten prachtig voetbal leveren en toch nog net de overwinning over de streep trekken! We bekeren alleszins verder naar ronde 1/8 en langs deze weg chapeau voor 3e reekser VK Palamos om zich zo terug te knokken in de wedstrijd na een hele faire wedstrijd van beide ploegen.

Verslagje: Kevin

Selectie

Maarten Kempeneers,
Nicky Van Osselaer, Frederik De Weerdt, Pieterjan Braem (C), Dave Van Landeghem (46'), Dimmy Daniels, Giovanni Goos, Waldir Renkema, Philippe Meersman (46'), Mike Van Leugenhaege en Bram Swerts

Reserve

Steven Wenselaers (46') en Maarten Heyrman (46')

Doelpunten: 1-0 Mike Van Leugenhaege 2-0 Nicky Van Osselaer en 3-0 Frederik De Weerdt


 

      |   | Webdesign KlikService |